A hidraulika- és emelőgép-javítás, -szervizelés szakértő munkát kíván. Partnerünk, a Gyurák Hidraulika Kft. mindent megtesz azért, hogy ha rájuk bízza ennek hatékony megoldását, akkor a lehető legjobbat kapja. A Gyurák Hidraulika Kft. 33 éves fennállása alatt számos problémát oldott meg a hidraulikus rendszerek területén: emelőgépek, hidraulika és pneumatika rendszerek, munkahengerek, munkagépek, bilincsek, teherautó hátfalak és sok minden mást javítanak. Vállalják daruk és minden egyéb gépi és kézi emelő szabványok szerinti időszakos szerkezeti, fővizsgálatát, biztonságtechnikai felülvizsgálatát és jegyzőkönyvezését, esetileg és hosszabb távú szerződés keretében is. Szolgáltatásaik közé tartozik még a daruk dokumentációinak pótlása, komplett emelőgép ügyintézői feladatainak ellátása, valamint üzembehelyezési és minősítési eljárások lefolytatása.

Teherfelvevő eszközök vizsgálata
A vizsgálat helyszínén a próbasúlyokkal lehetőség van - az érvényes vizsgálati előírásoknak megfelelően - nem csak statikus terhelési próbák elvégzésére, hanem dinamikus és működési próbákra is, amely például láncos emelők, fogasléces emelők vagy lemezmegfogók esetében elengedhetetlen. Egy egyszerű statikus 25%-os túlterhelés nem ad kellő felvilágosítást az emelőeszközök állapotáról! Ehhez a berendezést szét kell szerelni, ki kell tisztítani, kenni kell és ha a szemrevételezéses vizsgálat szerint megfelelő, akkor 3 teljes emelési és fékvizsgálat utáni, újbóli szemrevételezéses vizsgálat alapján állítható ki a megfelelő vizsgálati jegyzőkönyv.

Emelőgép szerkezeti és fővizsgálata
Vizsgálati terv szerint elvégzik az időszakos szerkezeti és fővizsgálatokat, a vizsgálat eredményéről jegyzőkönyvet készítenek - lehetőség szerint piktogramok, biztonsági jelzések pótlásával is.

Időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálat
Az időszakos biztonsági vizsgálat mindenféle földmunkagépek, útépítőgépek esetén is tevékenységeik közé tartozik. Az időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat 5 évenként végzik el.

Amennyiben Partnerünk iránt érdeklődik, az emeloszerviz.hu és az epextech.hu oldalakon bővebben tájékozódhat.