Profi autókereskedők, üzletek és garázsok is jól tudják, hogy mennyire fontos a jó minőségű gyári alkatrészeket használata, ha légrugók és kompresszorok javításáról van szó. Partnerünk, a legrugojavitas.hu csapata is ezért foglalkozik új, felújított, illetve alkatrésznek szánt eszközökkel, hogy a legjobbat garantálhassa ügyfeleinek.

A légrugó a gépeken, autókon és autóbuszokon használt légrugózás teherhordó alkotóeleme. Ez egy olyan rendszer, amelyben pneumatikus elemeket helyeznek el a megszokott lengéscsillapítók helyett. A rendszer egy központi légrugós kompresszorból, valamint minden keréknél lévő légzsák belsejében lévő légrugókból áll. A légkompresszor szükség szerint nyomást gyakorol a légrugókra a szabályozásához. A felfüggesztés elnyeli a különböző ütéseket és sokkokat, amit az autó kap a kerekektől egészen az autó vázáig, azaz a jármű rögzített magasságban marad, terheléstől függetlenül. Ezt a rendszert elsődlegesen úgy alakították ki, hogy a gépjármű pár év üzemi idő után se essen szét és az egyenetlen utakon is kényelmet nyújtson.

A légrugózásnak az egyik előnye a hagyományos rugókkal szemben, hogy a járművezető állíthatja be a légrugózás rendszerét úgy, hogy az a lehető legoptimálisabban illeszkedjen az út minőségéhez. Ezen felül szabályozható az utazási magasság és súlykezelésben is előnyre tehetünk szert: ha nagy mértékű súlyt helyezünk a gépjármű egyik pontjára, a légrugó rendszer segítségével beállítható az optimális szint. Ugyanakkor, mint szinte mindennek, a légrugóknak is akadhatnak problémái. A leggyakoribb problémaokozó a légszivárgás lehet. Ha a légrugó vagy ennek kompresszora szivárogni kezd, akkor a gépjármű instabillá válhat. Ilyenkor érdemes felkeresni egy szakembert, hogy ellenőrizze a rendszer megfelelő működését.

Partnerünk a légrugós rendszer alkatrészeit a legjobb beszállítok alkatrészeiből javítják és cserélik. Olyan elemeket használnak, amelyek tesztek alapján hosszú távon, hatékonyan garantálják a minőséget. Továbbá a légrugós felfüggesztések átfogó javítását biztosítja partnerünk modern technológiák felhasználásával a legjobb szakemberek ismerete alapján. Az értékesítésen túl vállalják pneumatikus lengéscsillapítással szerelt gépjárművek hibaelhárítását új és felújított légrugók, kompresszorok, szelepegységek, beszerelését megbízható minőségben.

További információért látogass el a www.legrugojavitas.hu oldalra, vagy keresd fel őket az info@legrugojavitas.hu e-mail címen.