Cégünk a Full Tunning Bt. 2003 óta része a hazai üzleti életnek.

Ez egy gyermekkori szerelem az autók iránt apai vonalon, a vonzalom aztán hivatássá vált. Az egyre újabb és korszerűbb járművek, az egyre igényesebb autótulajdonosok, az addigi szűkös és hiányos kínálattal szemben, mind újabb és egyedibb igényekkel jelentkeztek ennek megfelelően alakítottuk tevékenységünket, és rövid időn belül ma már hazánk útjain futó autók 95%-hoz forgalmazunk: optikai-,motor- és futómű tuning cikkeket, Lexus és Angel Eyes lámpákat, kipufogó dobokat, krómvégeket, Ledes termékeket stb. egyszóval mindent amit még autónkhoz szeretnénk. Célunk a jó minőséget elérhető áron biztosítani ügyfeleinknek és szerződéses partnereinek. Egy magasabb vásárlói igény kielégítésére fejlesztjük folyamatosan raktár készletünket és beszállítói hálózatunkat.

Valamint célul tűztük ki, hogy az univerzális autó-felszerelési termékek dömpingjét megunt autótulajdonosok, minőségi elvárásainak eleget tegyünk.

Vásárolhatsz a Tuning Shopunkban személyesen Szekszárdon, valamint a világon mindenütt a világháló segítségével webshopunkban.

Cégünk nem csak autótuning termékekkel foglalkozik, hanem gyári és utángyártott autóalkatrészekkel és karosszéria elemekkel egyaránt, valamint szervizekhez szükséges kenőanyagokkal és motorikus alkatrészekkel is.
Netes vásárlásaid rendezheted utánvéttel postai, vagy több futárszolgálatom keresztül, vagy előre utalással, ekkor olcsóbb a szállítási költség.

Mottónk: “Autófelszerelések a kispénzű embereknek is!”

Új cégformánk az Autótuningolás.hu Kft. 2011 óta folytatja, amit a FullTuning Bt.-vel elkezdtünk 2003-ban!

Új szolgáltatásunk 2018-óta: “Bérelj Mustangot életed legfontosabb napjaira!” Legyen az szülinap, legény-, lánybúcsú, lakodalom, házassági évforduló stb.